fbpx

Over Ons

Na lang zoeken hebben wij gevonden waar ondernemers naar op zoek zijn. Hier vind je meer over wie we helpen, hoe we helpen, onze manier van werken en ons team.

Wie we helpen

Vooral dienstgerichte onderneming, bijvoorbeeld: tandartspraktijken, coaches, loodgieters, etc.

Lange termijn samenwerkingen

Lange termijn samenwerkingen zijn ideaal voor bedrijven die actief bezig zijn met hun website, maar nog niet toe zijn aan een full-time/part-time web ontwikkelaar.

Hoe wij helpen

Wij bieden van alles aan rondom je website, met één doel en dat is geld besparen, tijd besparen en jou van dat gedoe af helpen.

Onze manier van werken

1. Communicatie

Heb jij het liefst dat wij alles bij jou checken, dan kan dat. Heb jij er liever niks mee te maken, dan kan dat ook. Wij kennen verschillende manieren van communiceren en kunnen ons aanpassen aan elk bedrijf. Maar duidelijkheid en efficiëntie staat altijd centraal.

2. Flexibiliteit

Wij proberen zo veel mogelijk bereikbaar te zijn voor onze klanten, zeker als een probleem urgent opgelost moet worden. Ook kunnen we ons goed aanpassen aan de werkstijl van verschillende bedrijven.

3. Transparantie

Wij zullen nooit bang zijn om te delen hoe we dingen aanpakken, wij vinden het enorm belangrijk dat de klant ons kan vertrouwen.

4. integriteit

Wij zullen altijd eerlijk zijn ook al doet dit ons pijn in de broekzak. Wij vertrouwen dat eerlijkheid klanten terug brengt en dat de beste dienst altijd op lange termijn wint.

Ons team

Wessel Endtz
Eigenaar, hulptroep
Ik help je graag op lange of korte termijn met al je website gedoe.
Roosje van Hees
Project manager
Heb je een probleem? Dan helpt ik je graag dit op te lossen.

Krijg je Gratis voorbeeld pagina

Wij vertrouwen dat onze kwaliteit het best overtuigt.